AKTUELLT

Slaget om guldklubban

"Kjells gäng" med Kjell Hagén som lagkapten och Katarina Edemyr, Sten-Göran Lövgren, Jonas Hagén och Lars-Göran Landegren som medspelare, vann "Slaget om Guldklubban" som anordnades av Vänhems Café & Vandrarhem den 28 augusti.

Leverans i storsäck

Storsäck är ett bra alternativ för den som vill slippa en grus- eller jordhög på infarten eller gräs-mattan. Säckarna kan ställas precis där kunderna vill ha materialet, inom en radie på sex meter vid leverans från kranbil. Säckarna är lätta att hantera, tar lite plats och ger en lägre hanteringskostnad. Genom att vi lyfter säckarna med kran får du säckarna precis där du vill. Många moment kan undvikas och det är lättare att planera anläggningsjobbet.                    Med säckarna blir det inte smutsigt och inget materialspill. Du kan vara säker på att innehållet håller sig rent även om det regnar. Om du behöver olika produkter kan de levereras i samma körning.

För prisuppgift och beställning kontaktas Annica på tfn 0383-206 02 eller annica@hagens-akeri.com.

 

Driftområde Vetlanda vann FIA:s kvalitetspris.

FIA, som står för Förnyelse I Anläggningsbranschen, delar årligen ut pris till projekt som är föredömen vad gäller produktkvalitet och effektiva processer.

Priset omfattar två kategorier, Bygg- och underhåll respektive Drift, och syftar till att stimulera nytänkande och samverkan, lyfta fram och sprida goda exempel. På FIA-dagen i Stockholm den 18 mars delades utmärkelserna ut.

I kategorin drift belönades Vägverkets, Svevias och Hagéns Åkeri AB´s arbete med väghållningen inom driftområde Vetlanda. Juryn har bedömt driften av 104 mil väg och lovordar arbetet med kundnytta, effektivitet, arbetsmiljö och hänsyn till trafikanter och närboende. Riskhantering och samverkan får också högsta betyg av juryn.

– Det har varit mycket god och systematisk samverkan i alla led, säger FIA:s ordförande Åsa Söderström Jerring.

– Det som är utmärkande för projektet är att vi verkligen lyckats att se till kundnyttan. Det finns ett stort inslag av nytänkande i smått och stort. Till exempel har vi sett till hela livscykeln och utvecklat våra metoder vid olika underhållsinsatser.

 

Vägsamfälligheter & enskilda vägar

Är det aktuellt med hyvling och grusning av Era vägar inför hösten, ring och beställ av Annica på tfn 0383-206 02 eller annica@hagens-akeri.com.

 

Växel Öppettider 06.30 - 17.00 206 00 info@hagens-akeri.com
Annica Johansson Transportledare, lokalsidan 206 02 annica@hagens-akeri.com
Daniel Pettersson Transportledare, tanktransporter 206 02 daniel@hagens-akeri.com
Marie H Landegren VD, Administratör 206 04 marie@hagens-akeri.com
Annica Johansson Trp ledare, återvinningsbart mtrl 206 07 annica@hagens-akeri.com
Lars-Göran Landegren Verksamhetschef 206 08 lars-goran@hagens-akeri.com